“Добрий ранок від ЗСУ”: “бавовна” завітала до окупантів в Томак, Луганськ та Брянщину

Сьогоднішній ранок видався геть не добрим для рашистів: у деякі міста завітала "бавовна". Гучно було в окупованому Токмаку на Запоріжжі, Луганську, а також в російському Брянську. Постраждали загарбники та техніка.
Про це повідомляє сайт 056.
За попередніми даними, у Томаку "бавовна" завітала в місця розташування російських терористів. Вибухи були досить гучними.
"У Токмаку Запорізької області зараз справжній Добрий ранок від ЗСУ. Русня, що з обличчям?", – написав мер Маріуполя Петро Андрющенко.
Інформацію підтвердив і мер Мелітополя Іван Федоров.

Гарна "бавовна" сталася в тимчасово окупованому Луганську. Вона викликала справжню паніку.
За повідомленням представника окупаційної адміністрації родіона мірошника два вибухи пролунали в районі автовокзал. Стовб диму здійнявся в районі колишнього авіаційного училища.
Через таку "бавовну" у так званій "лнр" вчергове вимикають послугу мобільного інтернету. 
"Окупанти заявили про вибухи на території підприємств, що не працюють, однак чомусь вбачили в цьому загрозу безпеці і почали відключати сплачену наперед людьми послугу", – написав голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.
Під Брянськом дрон результативно атакував військовий склад. Під час чергової атаки безпілотника пошкоджено військовий склад російських окупантів, постраждали кілька одиниць техніки.
За інформацією УНН, близько 06:00 біля в Суземському районі Брянської області дрон скинув боєприпас на дах складу з російською військовою технікою. Було пошкоджено 4 машини "Урал" і гаубиця.
Також йде робота по бзах рф в районах бойових дій. Так, на Бахмутському напрямку ЗСУ знищили гармату і склад боєприпасів росіян.
"Чудова робота 45 ОАБр на Бахмутському напрямку. Ефективно знищили гармату та склад боєприпасів ворога", – написав сьогодні командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський.

Загалом, за даними Генштабу Авіація Сил оборони за добу завдала 17 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 1 пункт управління, 6 районів зосередження живої сили, 4 артилерійських підрозділи на вогневих позиціях, 1 засіб протиповітряної оборони та ще 7 важливих цілей противника.
Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment